de MOD Stash club

de MOD Stash club

Birdblocks stoffen MOD ST aqua
Birdblocks stoffen MOD ST aqua

Zo gaat het in zijn werk:
Je ontvangt per maand een selectie van 5 leuke MODerne lapjes in één kleurstelling. Dit zijn echte stash builders, hierboven op de foto zie je een voorbeeld voor de maand waarin we aqua als kleur doen. Deze club is echt bedoeld om je voorraad MODerne stofjes op peil te brengen/houden, we bieden dit aan als FQ-pakketten (lapjes van +/-50×55 cm) of HM-pakketten (halve meters).

Je kan lid worden voor 6 maanden of voor een heel jaar, of je kan kiezen om ‘losse maanden’ te bestellen. (Let erop dat de clubleden voor gaan, dus als de geselecteerde stoffen op zijn, dan is het pakketje los niet meer te bestellen.)

Wil je meedoen: stuur een email met je gegevens, en welke hoeveelheid je wilt ontvangen. Je kunt elke maand instappen, en jarenlang meedoen want volgend jaar januari maken we weer een nieuwe selectie MODerne roze lapjes, etc!

Een heel jaar : 5 FQ per maand 12x € 27,50
Een half jaar: 5 FQ per maand 6x € 28,50
Enkel: 5 FQ per maand  1x € 29,50

Een heel jaar : 5 HM per maand 12x € 49,50
Een half jaar: 5 HM per maand  6x € 51,50
Enkel: 5 HM per maand  1x € 53,50

Alle prijzen incl. verzendkosten. Voor buitenlandse leden geldt een aangepast tarief in verband met de verzendkosten.  Opgave is tot wederopzegging, er geldt 1 maand opzegtermijn.  De lapjes worden op of na de 15e van de maand verstuurd.